Дневен хороскоп 21.06.2013

Loading...

Овен
Викендов ќе бидете среќни и полни со енергија. Потребно ви е да излезете на вечера или на пијачка со пријателите од работа или пак вашите најдобри пријатели и само да зборувате за секојдневни работи и случувања. Смејте се и направете си план за идните активности. 
Бик
Биковите викендов ќе сакаат да завршат некои пријателства кои ги гушеле до сега. Секоја врска со секој пријател треба активно да се проанализира и доколку некој пријател едноставно ви одзема време и ве замара, подобро е да ги намалите контактите со таа лилност и едноставно да го игнорирате. 
Близнаци
Можеби викендов да ви биде досаден, но сепак ќе најдете начин како да си го исполните слободното време. Не бидете фрустрирани доколку не успеете во нешто. Иако неуспехот ве прави тажни, сепак можете повторно да застанете на нозе и да зачекорите на патото кон успехот и да си ги исполните своите цели….
Повеќе на следниот линк. Овен
Викендов ќе бидете среќни и полни со енергија. Потребно ви

loading...
Loading...