Викенд хороскоп 17-18.08.2013

Loading...

Што ви предвидуваат ѕвездите за овој викенд? Увидувате дека вашите идеи се разликуваат од мислењето на повеќемина, но не можете да прифатите некои просечни мерила што ги форсираат соработниците. Потребно е да ги докажете сопствените способности, најдобро е без премногу зборови. Бик На погрешен начин ги поврзувате новите случувања на деловна сцена, а нечие однесување го толкувате во согласност со своите лични потреби. Морате да сфатите дека одобрувањето од некого и големите комплименти немаат посебна вредност. Избегнувајте чувствителни теми. Близнаци Некој не ги исполнува вашите основни очекувања или заедничкиот договор, но вие се однесувате како да не ги забележувате ситните неправилности. Со игнорирање на деловните проблеми ништо нема да добиете, линијата на помал отпор не води кон позитивни решенија.  Остатокот од хороскопот прочитајте го на TZM.mk Увидувате дека вашите идеи се разликуваат од мислењет

loading...
Loading...