Викенд хороскоп за 11.05.2013-12.05.2013

Loading...

Овен
Ќе имате оптимистички погледи за вашата иднина, ќе започнете да дејствувате и да ги остварувате своите планови. Наскоро ве очекува кратко но одлично патување.
Бик
Се чувствувате растргнато, имате чувство како телото и умот да не ви одат во иста насока. Внимавајте каде ги трошите вашите пари, исчезнуваат веднаш што ги добиете.
Близнаци
Ве очекува среќен и опуштен викенд. Ќе решите некој проблем од минатото кој многу ве оптеретувал.  Ве очекува и стабилизација на односите со партнерот….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Ќе имате оптимистички погледи за вашата иднина, ќе започнет

loading...