Викенд хороскоп

Loading...

ОвенПостојано некаде трчате. Тоа не ви пречи, бидејќи денес сте во одлична физичка форма. Бидејќи финансиската ситуација се подобрува, ќе размислувате како да го потрошите парите.
БикПоради што се нервирате кога немате никакви причини? Иако некои работи не се движат во посакуваната насока, бидете мирни и почекајте поволен момент. Се ќе се среди кога најмалку очекувате.
БлизнациВи се случуваат убави работи. Голем број претставници на овој знак се до таа мера полетни што е навистина изненадувачки. Како и да е, денешниов ден ќе ви биде исполнет со пријатни моменти.
РакИнтересен ден. Имате потреба да се дружите и да учествувате во некои важни случувања. Се ви изгледа едноставно. Ако ви се укаже можност да отпатувате, тоа ќе биде поради лично задоволство и уживање.
ЛавИако сакате да оставите убав впечаток, тоа тешко ви поаѓа од рака. Не барајте ја вината во себе, бидејќи се однесувате сосема коректно. Не дозволувајте емотивно да се измачувате.
ДевицаСе чувствувате убаво, но сакате таа состојба да ја поделите и со другите. Со партнерот ќе делите нежни моменти, но ќе имате време и за најблиските пријатели. Многу дружење, радост, веселба …
ТерезијаЌе постигнете одлични резултати, но пред да тргнете во акција, процените ги сопствените можности. Дали навистина сте подготвени да вложите толку голем напор? Партнерот е тука да ви помогне.
СкорпијаРаботите не се движат во посакуваната насока. Барем на момент заборавате на неуспесите и на сите непријатни моменти. Саканата личност ќе биде многу нежна спрема вас. Оставете атмосферата да се вжешти.
СтрелецЌе бидете потиштени. Но, не грижете се, ситуацијата ќе се подобри. Доколку побарате помош од вистинските пријатели, би можеле многу полесно да ги решите проблемите. Обратете поголемо внимание на сопственото здравје.
ЈарецПријатните случувања влијаат да се ослободите од напнатоста и проблемите. Доаѓате до сознание дека сте се нервирале за глупости и сега сакате да се промените. Оваа состојба нема долго да ве држи, па уживајте во неа.
ВодолијаПријатен ден во кој одлично ќе се чувствувате . Дружењето со некој Рак или Терезија дополнително ќе ве релаксира. Ако тие не се во близина, потрудете се да најдете други сродни души. Излезете во град вечерва и забавувајте се.
РибиЌе уживате во нечие внимание. Ќе ги заборавите актуелните проблеми. Бидете подготвени за поволна промена на околностите, но и на тоа дека тие услови бараат дополнително жртвување. На емотивен план, ништо ново.ОвенПостојано некаде трчате. Тоа не ви пречи, бидејќи денес сте во одлична физичка форма. Бидеј

loading...