Викендов ќе се одржи вториот Дурекс турнир во одбојка во Скопје

Loading...

Вториот Дурекс турнир во одбојка на плажа ќе се одржи овој викенд во Спортскиот центар „Мондано“ во Скопје, дел од средното училиште „Јосип Броз Тито“. Ќе се натпреваруваат девет тима, а тимовите ќе играат два на два, составени од едно момче и една девојка.Пријавените парови – натпреварувачи ќе си ги измерат силите во одбојка на песок во сабота и недела со почеток од 20 часот до 24 часот, а навивачите и поддржувачите ќе ги забавува диџеј Бороу.
Тимовите ќе бидат именувани според продуктите на Дурекс, Durex Play O, Jeans, Pleasure Max, Comfort Xl, Lovers Connect, Pure Fantasy, Vibrating Ring, Perfect Glide, Real Feel, како и брендирани маици. За најдобрите, следуваат награди: таблети, ДВД плеери со караоке, MP3 плеери, а за навивачите, многу Дурекс изненадувања.
Пријавените парови – натпреварувачи ќе си ги измерат силите во одбојка на песок во сабота и недела со почеток од 20 часот до 24 часот, а навивачите

loading...
Loading...