Вики конечно открива во каков однос е со Цеца!

Loading...

Еден член на жирито музички натпревар “Гранд ѕвезди”, пејачката Вики и нејзината колешка, фолк ѕвездата Цеца Ржнатовиќ, веќе некое време се шпекулира дека не се во добри односи. Иако Вики секоја емисија се кара со Карлеуша, нејзиниот однос со Цеца е сосема поинаков.
„Не знам од каде ви е таква информаија дека сме скарани, јас и Цеца често се слушаме само не можеме да се видиме зошто и двете во последно време сме многу зафатени“,  вели Вики.
„Не можам“ ни синовите да си ги видам а не па со прјателки. Редовно се слушаме но поради снимања е тешко да најдам време, едвај одвоив 7 дена за да заминам во Лас Вегас“, вели Вики.Иако Вики секоја емисија се кара со Карлеуша, нејзиниот однос со Цеца е сосема поинаков.
„Не знам од каде ви е таква информаија дека

loading...