Vip оператор Ice bucket challenge

Loading...

Vip оператор Ice bucket challengeГлавниот и извршен директор на Vip оператор Никола Љусев го придати приклучувањето кон кампањата за поддрша на болните од АЛС. Љусев наместо да се полее со кофа ладна вода, даде лична донации на Здружението за борба од ретко болести „Живот со предизвици“ од Македонија. Освен тоа Љусев ги предизвика и сите вработени и корисници на Vip оператор да донираат  на отворениот број 077 134-134 за помош на Здружението за борба од ретко болести „Живот со предизвици“Главниот и извршен директор на Vip оператор Никола Љусев го придати приклучувањето кон кампањата за поддрша на болните од АЛС. Љусев наместо д

loading...
Loading...