ВИР ГОЛТА СЀ ПРЕД СЕБЕ: Дрон откри мистериозна појава среде езеро!

Loading...

Дупката со длабочина од дури 1.500 метри датира уште од 1955 година, а за неа не знаат ниту локалните жители коишто живеат во близина на езерото. Сосема случајно ја снимиле тројца пријатели.
Во езерото Сера де Естреља во Португалија, сосема случајно со дрон е откриена џиновска мистериозна дупка која потсетува на вир кој вовлекува вода.
Суштината е дека дупката е видлива само од воздух.
Таа не е настаната со природен процес, како што инаку изгледаат вировите кога се активираат и ја вовлекуваат сета вода, туку е направена од човечка рака во 1955 година.
Имено, дупката го контролира испуштањето на токови во подрачјето помеѓу Рибеира до лагуната Беј.
Погледнете го видеото:Сосема случајно ја снимиле тројца пријатели.
Во езерото Сера де Естреља во Португалија, сосема случајно со дрон е откриена џиновска мистери

loading...
Loading...