ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ НЕ БРОИ ГОДИНИ: Тој има 57 а таа 18, еве што кажува нејзината мајка на ова…

Некои кажуваат дека годините во љубовта не значат ништо. Овој глумец и неговата девојка го потврдуваат тоа…Стивен Бауер има 57 години а неговата девојка Лида Лоудон има само 18!Мајката на Лида , Џина објавила блог во кој неведува како не и е јасно зошто господинот Бауер не се откажал од нејзината ќерка кога сфатил како води нивниот однос.
Еве што изјавила подетално таа во врска со тоа…

„Изборот на мојата ќерка ме стави во мисла. Се работи за избор во љубовта. Таа не го прекршила законот, не повредила никој и не ја издала својата земја. Некои пријатели ме наведоа на размислување дали нејзиниот избор е коректен. Други ми рекоа само ја го прифатам фактот дека Лида ја пронашла својата љубов со вистинскиот господин“- додала Џина.  Мајката на Лида , Џина објавила блог во кој неведува како не и е јасно зошто господинот Бауер не се откажал од нејзината ќерка кога сфатил како вод

Пронајдете не на следниве мрежи: