Вистински борец: Роден е четири месеци порано со 680 грама, а веќе го пуштиле дома!

Loading...

Она што се случи со ова бебе не може да се раскаже. 
Ова дете е доказ за чудо- родено е четири месеци порано со 680 грама. Само после

loading...
Loading...