Вистински хорор: Канибали фатени на дело како јадат глава на дете откако излегле од затвор!

Двајца браќа од Пакистанскиот град Бакар, кои веќе ја одлежале својата затворска казна поради канабализам, набргу после пуштањето од затвор повторно се фатени како во својата куќа се гостат со главата од едно дете.Ариф и Фарман за прв пат се фатени во април 2011 година кога било докажано дека распарчиле и изеле околу 150 лешеви од локалните гробишта.
Поради истото биле осудени на парична казна од 50.000 пакистански рупии и две години затвор.
Но, откако ги пуштиле полицијата повторно ги затекла како јадат глава од едно дете…

 
Ариф и Фарман за прв пат се фатени во април 2011 година кога било докажано дека распарчиле и изеле околу 150 лешеви од локалните гробишта.

Пронајдете не на следниве мрежи: