Вистински маж никогаш не би сторил вакво нешто: Откриено што ѝ сторил Харис Берковиќ на Рада Манојловиќ

Loading...

Веќе се пишуваше дека Харис Берковиќ ѝ е неверен на Рада, но  сега близок  извор на пејачката открива дека тој  паралелно со  Рада оддржувал врска со  извесна Емина од Босна, која во Белград студира на Правен факултет!Тие двајца се скоро две години во отворена врска, но  Харис тоа е го  спречило да се гледа со Рада, па дури  да се пресели во нејзиниот стан на Врачар!
„Харис е со  Емина околу  две години, но ѝ објаснил дека не треба да се експонираат поради неговата пејачка кариера. неговите најблиски пријатели знаат за неа, како и  семејството на Харис. Емина е вљубена во харис и неа не ја интересира јавно да се појавува со него, што  нему  му одговара и  тоа како му одговара.

 
Кога ја започнал врската со Рада, а медиумите почнаа да пишуваат за нивната романса, Харис ѝ се правдал на Емина дека тоа не е вистина и  дека е добро што го поврзуваат со Рада, бидејќи  има дует со неа. Дури и  кога од весници дознала дека Харис живее кај Рада, лажел дека живее со еден пријател и неговата девојка кога е во Белград, па затоа не ја води во тој  стан. А бидејќи Емина изнајмува стан со пријателка, харис често спие кај Емина“, вели извор близок на Харис.Тие двајца се скоро две години во отворена врска, но  Харис тоа е го  спречило да се гледа со Рада, па дури  да се пресели во нејзин

loading...