ВИСТИНСКО ХОРОР СЦЕНАРИО: Едно дете решило да влезе во напуштена куќа, таму го дочекал најстрашниот кошмар…

Типично сценарио како од хорор филм: празна и напуштена куќа, а во неа се наоѓа мумифициран и обесен труп, кој висел во еден огромен ормар!Во неделата, едно дете од Дејтон, Охајо, решило да влезе во напуштената куќа која се наоѓала во неговото соседство. Кога успеало да влезе внатре, го дочекало вистинско изненадување: сопственикот Едвард Брунтон бил обесен во ормарот!
Претставникот од локалната полиција, Кен Бец, процени дека телото на Брунтон се наоѓало таму уште од есента во 2009 година, сметајќи дека станува збор за самоубиство. Ормарот го заштитил неговото тело од брзото распаѓање, животните и инсектите, правејќи го да делува како да е мумифицирано.
Мајката на детето, Мишел Мекграт, влегла во куќата со цел да види што се случува. Ништо не делуваше дека работите не се во ред, се` до моментот кога влегла во собата во која се наоѓал ормарот.
„Веднаш знаев за што станува збор кога го поминав прагот од собата. Се ширеше силна реа“, заклучи таа.
Во неделата, едно дете од Дејтон, Охајо, решило да влезе во напуштената куќа која се наоѓала во неговото соседство. Кога успеало да влезе внатре, г

Пронајдете не на следниве мрежи: