Влада Станојевиќ брутално ја навреди поранешната сопруга: Краво дебела, скокаше по туѓи к…

Loading...

После претепувањето на вереницата Ана Марија Жујовиќ, Влада Станојевиќ силно се труди да докаже дека не енасилник. Сепак, водителот повторно распика и  поранешната вереница ја почести со најгрди навреди.Станојевиќ сакал да објасни како Ана Марија ја измамила јавноста со информација дека, според одлука на судот, водителот мора да ѝ исплати 8000 евра поради телесни повреди.
Тој  во статус на фејсбук жестоко ја изнаплукал девојката со која планирал да се ожени. Статусот ви го пренесуваме во целост, без било какви корекции:
„Не ми е јасно до кога идиотката ќе ги  мами новинарите и јавноста. Идиотката поднесе тужба (не е донесена никаква пресуда) во која бара некои пари (кои во животот не ги видела, ниту ќе ги види), а кои сака да ги добие така што и понатаму ќе сее лаги за тоа како е претепана и како  ѝ е повредена честа!? Идиотке, ти не знаш што се чест и образ. Што  си работела ти во животот? Скокаше по некои наместени фитнес натпреварувања на туѓи ку**ви, лажеше, мамеше, правеше сплетки. Маченичке мачена дали на тој начин нешто ќе направиш  нешто во животот. Нема.

 
Ќе добиеш некоја насловна страна, луѓето најстрашно ќе те коментираат, бидејќи  во овие година дена покажа дека си една ненормална идиотка и кретен кој само е желен за медиуми и не бира средства да дојде до нив. Наместо што сонуваш за 8000 евра, подобро би ти било да смислиш како ќе собереш 5000 евра поради непочитување на договор кој што си го потпишала, бидејќи сакајќи да бидеш  учесник на „Фарма“. Идиотке, памет во глава.
 Го навредуваш семејството, оние кои те трпеле сите овие години. Држи се и понатаму до својот фејк фитнес краво дебела и до оние маченици околу тебе, кои порано или подоцна ќе го запознаат твоето вистинско лице“, порачува Станојевиќ.Станојевиќ сакал да објасни како Ана Марија ја измамила јавноста со информација дека, според одлука на судот, водителот мора да ѝ исплати 8000 евра

loading...
Loading...