Владимир Путин боледува од рак?!

Едни велат дека има рак на рбетниот столб, други на црниот дроб, трети дека сака да остави наследство како Петар Велики – одберете ја својата верзија, пишува познатата трач-рубрика.Од Белорусија и Полска пристигнуваат гласини дека Владимир Путин забрзано работи да ја среди ситуацијата со Украина, бидејќи боледува од рак.
Додека се шпекулира на што точно има рак, се додава масло на оган, велејќи дека ракот е од најсмртоносен облик.
Имено, се зборува дека Путин го лекува постар лекар од некогашна Источна Германија, кој Путин одамна го има запознаено, додека работел за КГБ во Дрезден, пишува познатата трач-рубрика на „Њујорк пост“.
Тој лекар (84), наводно открил дека мрази кога ја посетува Русија, поради обезбедувањето на Путин кое е многу внимателно и детално.
Така, дури и се зборува дека претседателот на Русија го помилувал поранешниот олигарх Михаил Ходорковски, кој пред десет години бил во затвор во Сибир, знаејќи дека има уште три години живот.
Други велат дека Путин сака да остави наследство така што ќе ги прошири границите на Русија, како Петар Велики или Сталин?!
Одберете ја сами својата верзија.Од Белорусија и Полска пристигнуваат гласини дека Владимир Путин забрзано работи да ја среди ситуацијата со Украина, бидејќи боледува од рак.

Пронајдете не на следниве мрежи: