Влатко Ѓорчев на Алфа во 17:30 часот

СТРАТЕШКИ ДОКУМЕНТ: Заев и Царовска масовно ќе доселат мигранти во Македонија, ќе им даваат државјанства, вработување, станови и куќи.
Владата на Зоран Заев преку министерката Мила Царовска подготвува стратегија за масовно доселување на мигранти во Македонија следниве 10 години, за ова и многу повеќе ќе говори Влатко Ѓорчев во вестите на Алфа телевизија во 17:30 часот.СТРАТЕШКИ ДОКУМЕНТ: Заев и Царовска масовно ќе доселат мигранти во Македонија, ќе им даваат државјанства, вработување, станови и куќи.
Влад

Пронајдете не на следниве мрежи: