Влегла да се тушира, а неколку минути подоцна нејзиниот татко ја отворил вратата и…

Loading...

Jована Јоциќ (27), по враќањето од работа, влегла во бањата за да се тушира, а нејзиниот татко, Јован, сфаќајќи дека нешто се случува, влегол во бањата и ќерка си ја пронашил мртва. 27- годишната Јована Јоциќ , трагично го загубила својот живот во семејниот дом во Наков, каде што живее со нејзините родители и четиригодишна ќерка.
Несреќната жена, во саботата завршила втората смена на работа во продавницата во близина на Кикинда, во која, патем е менаџер, се вратика дома неколку минути пред полноќ, и побрзала кон тоалетот.
Десет минути подоцна починала, неофицијално, од- електричен шок. Наводно,починала обидувајќи се да ја сврти чешмата и да ја наполни кадата.
Јована е најдена мртва, со тушот во рака, а ја нашол нејзиниот татко Јован Росиќ, со кршење на  претходно заклучена врата,од бањата, откако безуспешно се обидувале да ја повикаат.27- годишната Јована Јоциќ , трагично го загубила својот живот во семејниот дом во Наков, каде што живее со нејзините родители и четиригодишна ќерк

loading...