Вљубениот ерген денес слави роденден

Loading...

Вљубениот ерген или актерот Бариш Ардуч денес слави роденден.Тој полни 30 години, а меѓу честитките се најде и една фотографија на која тој е како дете.
Тој полни 30 години, а меѓу честитките се најде и една фотографија на која тој е како дете.

loading...