ВМРО-ДПМНЕ СЛАВИ ПОБЕДА пред штабот на партијата: Видео

Loading...

Според досегашните 86% обработени гласови од страна на ДИК, ВМРО-ДПМНЕ е во водство. Десеттата по ред победа на партијата ја слават нејзините следбеници пред главниот штаб во Скопје.Погледнете дел од атмосферата во живо:

Погледнете дел од атмосферата во живо:

loading...