Внесете магија во спалната: 10 безобразни секси игри

Loading...

Време е да го зачините сексуалниот живот…10 безобразни секси игри-пробајте ги!
Заврзете му ги очите
Заврзете му ги очите па однесете го до место во куќата каде што уште не сте биле во акција. Тоа што е во ваши раце и не знае каде го носите ќе ја загрее атмосферата.
Игра на улоги
Игра на улоги со безобразни сценарија каде вие го викате Господине/ Професор/Шеф позитивно ќе ви влијае.
Танц во скут
Наредете му да седи мирен на стол, врезете му ги раце. Соблечете се со долна облека и започнете да му играте во скут.
Црни чизми
Носете црни чизми над колена и ништо друго на себе… Турнете го на ѕид, нежно повлечете го за коса. Потоа шепнете му-„Вечерва ќе биде како ќе кажам јас“.
 Игра на борба
Фрлете се во кревет и не дозволувајте да влезе во вас… Борете се се додека не победи 🙂

 
Дупка на панталоните
Најдете некои стари панталони и направете дупка меѓу нозете. Кога работите ќе почнат да се загреваат неговата рака природно ќе се слизне надоле и има што да го пречека… Па наредете му да ја скине долната облека и да влезе во вас.
Изненадување
Изненадете го додека гледа телевизија така што ќе се спуштите на колена и орално ќе го задоволите.
Мастурбација
Мастурбирајте пред него додека тој ви дава упатства.
Орални игри
Фрлете се на орално задоволување но наредете му да не сврши се додека не му дозволите ако биде близу до врвот престанете па пак продолжете.
Неговите гради
Полека грицкајте ги неговите гради тоа ќе го излуди.10 безобразни секси игри-пробајте ги!
Заврзете му ги очите
Заврзете му ги очите па однесете го до место во куќата

loading...
Loading...