Внимание: Фејсбук ви го зема телефонскиот број – Еве како!

Loading...

Од андроид апликацијата за Фејсбук „течат“ телефонските броеви од апаратите на кои таа е инсталирана без вие и да сакате.Од андроид апликацијата за Фејсбук „течат“ телефонските броеви од апаратите на кои таа е инсталирана без вие и да сакате.
Според информациите до кој дојде Симантек сите кои ја симнале андроид апликацијата за фејс дури и да немаат налог на оваа социјална мрежа, дури и пред воопшто да започнат да ја користат апликацијата – веќе им е земен телефонскиот број.
Багот го откри Симантек, а го призна и фејсбук кој тврди дека се работи на проблемот и наскоро ќе биде отстранет. Од Симантек велат дека ова се случува уште од февруари.
Повеќе на: МКDnewsОд андроид апликацијата за Фејсбук „течат“ телефонските броеви од апаратите на кои таа е инсталирана без в

loading...
Loading...