Внимавајте: Adobe е хакнат, милиони лозинки се во опасност!

Loading...

Компанијата Adobe откри серија на нелегални активности кои се случувале на нејзината мрежа неодамна. Резултатот е украдени податоци за производите и за клиентите на компанијата…Севкупно, над 2,9 милиони корисници беа пробиени и хакерите имаа пристап до следните информации:
-Adobe customer ID
-Енкриптирани лозинки
-Кориснички имиња
-Енкриптирани кредитни картички
-Енкриптирани дебитни картички
-Рок на важноста на картичките
Како ќе знаете дали вашите податоци се во опасност?
Повеќе на: GSM.mkСевкупно, над 2,9 милиони корисници беа пробиени и хакерите имаа пристап до следните информации:

loading...
Loading...