Во црнило интернет страницата на Ралф Шумахер!

Сите оние кои се обиделе денеска да ја посетат официјалната страница на братот на Михаел, Ралф Шумахер www.ralf-schumacher.de, единственото што го виделе е црна боја. Целата интернет страница на Ралф е црна.Многумина ова го протолкуваа дека се случило најлошото со Михаел Шумахер, иако засега нема такви информации, ниту се огласил самиот Ралф.
Како што е познато, седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер е во кома откако ја повреди главата за време на скијање на француските Алпи. Засега лекарите не можат да потврдат дали ќе се разбуди од кома, но потврдија дека Шумахер се наоѓа во критична состојба.
 Многумина ова го протолкуваа дека се случило најлошото со Михаел Шумахер, иако засега нема такви информации, ниту се огласил самиот Ралф.
К

Пронајдете не на следниве мрежи: