Во Кина откриено дете од еволуирана човечка раса

Жителите на Кина тврдат дека момчето кое живее во кинескиот град Дахуа е нов вид на еволуирана човечка раса. Нонг Јусуи има светло сини очи кои во темнина имаат неонски сјај-исто како мачка.Според зборовите на стручњаците, момчето може да гледа во потполна темнина јасно како што останатите луѓе гледаат на светло.
-Откако неговиот учител ги сподели неговите необични способности на интернет, скептичниот новинар од Пекинг одлучи да ги провери податоците со стручњаци, пишува Disclose.tv.
Тие спровеле експеримент во кој е потврдена информацијата. Тој е првиот човек кој може да гледа во темнина. Според стручњаците тоа не е случајна промена. Имено, таквата промеена не е последица на мутација, туку пред се на еволуцијата на човекот.
Погледнете го видеото со момчето со неонските сини очи:
Според зборовите на стручњаците, момчето може да гледа во потполна темнина јасно како што останатите луѓе гледаат на светло.
-Откако негови

Пронајдете не на следниве мрежи: