Во кои земји се троши најмногу за храна, алкохол и цигари?

Loading...

Често знаеме да кажеме дека на Балканот премногу се троши на храна и пиење, но и се пуши тутун, сепак ниту една земја од регионов не се најде меѓу првите 10 најголеми потрошувачи- хедонисти.Погледнете ја листата на најголемите потрошувачи-хедонисти на овој линкПогледнете ја листата на најголемите потрошувачи-хедонисти на

loading...
Loading...