Во која група е нашата евровизиска песна

Loading...

Објавен е официјалниот спот за нашата овогодинешна евровизиска песна. За квалитетот нема да коментираме, меѓутоа во очи ни падна она што сервисот Јутјуб го нуди покрај нашиот спот.
Објавен е официјалниот спот за нашата овогодинешна евровизиска песна. За квалитетот нема да коментираме, меѓутоа во оч

loading...
Loading...