Во Норвешка риби замрзнуваат во движење

Loading...

На фотографијата е куче кое стои на ледена површина под која се забележуваат многу риби кои замрзнале во движење. Оваа импресивната фотографија ја фотографирал Инголф Кристиансен кога излегол на секојдневната прошетка со својот домашен миленик. Температурата изнесувала минус осум степени целзиусови, така што за само неколку секунди замрзнувала водата. Оваа импресивната фотографија ја фотографирал Инголф Кристиансен кога излегол на секојдневната прошетка со својот домашен миленик. Температурата из

loading...
Loading...