Во петок Слаткаристика ќе се отвори и пред стружани

Loading...

Слаткаристика во петок, на 16-ти август, ќе се отвори пред стружани и туристите кои се спремни за супер журка.По настапите низ Македонија, како што беа одржаните концерти во Охрид и Пробиштип на кои приреди одлична забава, Слаткаристика овој петок свој концерт ќе има и во Струга.
Слаткаристика во петок, на 16-ти август, ќе се отвори пред стружани и туристите кои се спремни за супер журка.
Повеќе на ТЗМ.МКПо настапите низ Македонија, како што беа одржаните концерти во Охрид и Пробиштип на кои приреди одлична забава,

loading...
Loading...