Во превработено Министерство не можат да се најдат ДВАЈЦА компетентни луѓе

Во превработено Министерство не можат да се најдат ДВАЈЦА компетентни луѓе, кои би биле советници во кабинетот?! Чудно! Министерката јавно кажа дека ѝ било срам пред колегата од Норвешка да каже дека кај себе има 1000 вработени, додека таму се само 400. Од друга страна, отворање на работни места за луѓе со најмалку двегодишно работно искуство и без спецификација од кои општествени науки (!?), а со плата повисока од онаа на редовен професор, е помалку невкусно. Но, се разбира, ќе влезе некој со боречко (шарено) искуство.
Во превработено Министерство не можат да се најдат ДВАЈЦА компетентни луѓе, кои би биле советници во кабинетот?! Чудно! Министерката јавно ка

Пронајдете не на следниве мрежи: