Во прв план ги истури силиконите, но сепак сите гледаа во нешто друго!

Loading...

Можеби тоа е нејзин заштитен знак, но не ни е јасно зошто покрај вакви гради мораше да го покаже и ова.За време на еден настап пејачката Ивана Милиќ покажа малку повеќе.
Провокативното деколте и ниските фармерки се нејзин прпознатлив стајлинг, но доколку погледнете малку подобро   ќе видите дека од панталоните  ѝ ѕирка и лузната.

 

Нова мода? Случајност? Не знаеме, но кошулата врзана околу задникот дефинитивно ја вади.За време на еден настап пејачката Ивана Милиќ покажа малку повеќе.
Провокативното деколте и ниските фармерки се нејзин прпознатлив стајлинг

loading...
Loading...