Во стилот на Суарез: Италијански фудбалер гризна противник

Непријатна ситуација од италијанскиот куп.Фудбалерот на Авелино, Џанмарио Коми се реши да го копира Луис Суарез и на натпреварот од италијанскиот куп против Бари гризна противнички играч.
За повеќе информации прочитајте на sport365.mkФудбалерот на Авелино, Џанмарио Коми се реши да го копира Луис Суарез и на натпреварот од италијанскиот куп против Бари гризна противнички иг

Пронајдете не на следниве мрежи: