Во свет со 7 милијарди луѓе мора да постојат и вакви идиоти

Помеѓу толкава бројка на луѓе мора да постојат и вакви, кога мислам на „вакви“ мислам на чудни и несекојдн

Пронајдете не на следниве мрежи: