Во својот дом студент си ги пронашол мртви мајката и братот

Студент ги пронашол мртви мајката и братот во семејниот дом во Тексас (САД), а татко му бил исчезнат.Тео Матасе минатиот четврток ги пронашол телата на неговата мајка Емилија Матасе (47) и неговиот брат Емануел Матасе (26) облиени во крв во одделни делови од нивната куќа. 
Неговиот татко Камил Матасе не бил присутен, но се верува дека заминал во неговата родна Романија веднаш после убиството. 
Полицијата работи на расчистување на случајот и пронаоѓање на исчезнатиот татко.Тео Матасе минатиот четврток ги пронашол телата на неговата мајка Емилија Матасе (47) и неговиот брат Емануел Матасе (26) облиени во крв во од

Пронајдете не на следниве мрежи: