ВО ТРЕНД: Фотографирање во ВЦ шолја

Сигурно многу добро се сеќавате на времето кога започна трендот на фотографирање по тоалетите низ дискотеките и кафичите, а некои и по дома.Сега ни се сервира нов тренд, но овој не само што е во тоалетот, туку е дирекно во вц шолјата. До каде ли ќе стигнат?
 
Застрашувачки е фактот дека новите трендови кои се наметнуваат од странство полека стануваат бизарни и одвратни. Кое е вашето мислење за ваквото фотографирање? 
Г.М.Сега ни се сервира нов тренд, но овој не само што е во тоалетот, туку е дирекно во вц шолјата. До каде ли ќе стигнат?

Пронајдете не на следниве мрежи: