Во X-Factor ќе учествува и ќерката на Џоле Џогани!

Loading...

Младата  Маринела Џогани, дваесет и две годишната ќерката на Џоле Џогани и пејачката Слаѓа Делибашиќ, ќе се појави во следната епизода на шоуто „Икс Фактор“.Младата  Маринела Џогани, дваесет и две годишната ќерката на Џоле Џогани и пејачката Слаѓа Делибашиќ, ќе се појави во следната епизода на шоуто „Икс Фактор“.
Маринела веќе имала неколку естрадни настапи во јавноста, а последниот нејзин настап беше со нејзината мајка Слаѓа во песната „Дупликат“.
– Како ќерка од познат татко, морам да те прашам дали во овој момент тоа ти помага или одмага? – прашува Кристина Ковач, но судејќи по најавата не знаеме дали прашањето е упатено токму кон младата Маринела или пак кон некоја друга учесничка.Младата  Маринела Џогани, дваесет и две годишната ќерката на Џоле Џогани и пејачката Слаѓа Делибашиќ, ќе се појави во следната епизода на шоут

loading...
Loading...