ВО ЗАТВОР: Мими Оро уапсена поради…

Loading...

Старлетата Милица Живановиќ позната како Мими Оро уапсена е минатата ноќ во Белград поради проституција.Мими е уапсена  во акција на Одделението за јавен ред и мир на белградската полиција.  Со нејзе се уапсени уште седум  девојки, кои исто така се осомничени за проституција како и момче за кое  се претпоставува дека работел како макро.
„На Живановиќ  веднаш и е одреден притвор од седум дена  и таа веднаш е префрлена во казнено поправниот дом  во Падинска Скела. Истата казна им е изречена  и на останатиоте девојки, додека против момчето  кој се сомничи за посредување  во проституција ќе биде поднесена кривична пријава во редовната постапка. Не  беше сослушан  поради штрајкот на адвокатите“, вели извор за српски „Блиц“.
Старлетата која стана позната по  прашањето: Која е најголемата птица? – на кое одговори „Оро“ неодамна во една телевизиска емисија говорела на тема проституција.
„Постои проституција и во естрадата, меѓу познатите луѓе, а постои и  проституција воопшто“, рекла Мими, а потоа навела дека имала „непристојни понуди“.
„Па има, мислам, непристојни понуди, да. И од мажи и од жени, но секако… Не можам да кажам… Секоја и малку убава девојка  имала некоја непристојна понуда. Се работи и за мажи и за жени, постари и помлади… Жените не ме интересираат. Имам момче и  супер ми е… Јас никогаш не сум земала пари за такви работи. попрво би ме претепал дечкото отколку да одам лево- десно. Главно тоа го прават необразовани, девојки од провинција, кои немаат пари“, изјавила Мими во емисијата.Мими е уапсена  во акција на Одделението за јавен ред и мир на белградската полиција.  Со нејзе се уапсени уште седум  девојки, кои

loading...
Loading...