ВО ЖИВО: 19 ден протести низ Македонија

Loading...

Денеска по 19 пат граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ масовно ќе протестира низ скопските и улиците на уште 30 други градови низ земјата за зачувување на унитарноста и на сувереноста на Република Македонија. Простестот од главниот град во живот може да го следите преку ова видео. Простестот од главниот град во живот може да го следите преку ова видео.

loading...