ВО ЖИВО: Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Loading...

Попладнево пред Владата на Република Македонија започна уште еден протест на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.И денеска протестот е масовен исто како и претходниве денови и маршот започна да се движи кон Собранието.И денеска протестот е масовен исто како и претходниве денови и маршот започна да се движи кон Собранието.

loading...