ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија во Кавадарци

Loading...

Митинг на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во КавадарциСледете го  во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија во Кавадарци.
Следете го  во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија во Кавадарци.

loading...
Loading...