Во живо од годишната конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Денес во  спортскиот центар „Борис Трајковски“  се оджува годишната  конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕНа Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ свое обраќање имаат Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г-нот Никола Груевски и Претседателот на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, г-ѓа Даниела Рангелова.На Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ свое обраќање имаат Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г-нот Никола Груевски и Претсед

Пронајдете не на следниве мрежи: