ВО ЖИВО: Прес-конференција нa ВМРО-ДПМНЕ

Loading...

ВО ЖИВО: Прес-конференција нa ВМРО-ДПМНЕВо 15:30 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи прес конференција за медиуми на која што ќе се обрати Антонио Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, информираат од партијата.
 Во 15:30 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи прес конференција за медиуми на која што ќе се обрати Антони

loading...