ВО ЖИВО: Презентацијата на Бејл во Реал Мадрид

Чудото од трансфер стана реалност, велшанецот потпиша за Реал Мадрид.Топ сторија меѓу сите светски медиуми е секако веста дека официјално Герет Бејл го засилува кралскиот клуб, нешто што се шпекулираше веќе подолг период.
Англиските медиуми пренесуваат дека трансферот Реал го чинел околу 101 милион евра, но сеуште е сето тоа само шпекулација, од Реал Мадрид сеуште не објавиле колку чини официјално овој трансфер.
Доколку би сакале да го проследите официјалното презентирање на Герет Бејл во Реал Мадрид, тогаш тоа можете да го следите тука.
Топ сторија меѓу сите светски медиуми е секако веста дека официјално Герет Бејл го засилува кралскиот клуб, нешто што

Пронајдете не на следниве мрежи: