Во живо: Започнува уште еден масовен протест пред Владата

Loading...

Започнува уште еден масовен протест на граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА пред Владата.Огромен број граѓани веќе се присутни на збирното место и дополнително пристигнуваат уште голем број од сите страни.Огромен број граѓани веќе се присутни на збирното место и дополнително пристигнуваат уште голем број од сите страни.

loading...
Loading...