Водете љубов како гејша и „зашеметете го“ машкиот ум!

Loading...

Денес кога гејшите се веќе историја, може само да се потсетиме на неколку нивни трик правила со кои со сигурност ќе го заведете секој маж.Сигурно сте слушнале за јапонските гејши. Успешната гејша треба да поседува убавина, уметнички талент, мора да знае да пее, игра, свири, слика, треба совршено да се однесува со цел да го „зашемети“ машкиот ум.
Денес кога гејшите се веќе историја, може само да се потсетиме на неколку нивни трик правила со кои со сигурност ќе го заведете секој маж. Овие големи уметници во љубовта од Истокот, ни препорачуваат екстра успешни правила кои може да ги испробате и на вашиот „Балканец“.
Оладете го
Гејшата на својот љубовник во секоја прилика, нежно му дува по голото тело. На дувањето му предходи игра со јазикот, но може да послужат, капки вода или лед и потоа нежно дувнете на мокрото место. Нанесувајте вода на најнежните делови на телото, како што се зглобовите, и внатрешните делови на рацете и нозете. Се разбира дека треба и на најинтимни делови на телото. Верувајте ова максимално ќе го возбуди вашиот партнер. Во прво време може да му биде непријатно но… продолжете ќе му стане интересно и тоа набргу ќе го забележите.
Повеќе на: ТЗМ.МКСигурно сте слушнале за јапонските гејши. Успешната гејша треба да поседува убавина, уметнички талент, мора да знае да

loading...
Loading...