Водич за швалерисување: Како да изневерувате, а да не ве фатат?!

Loading...

Искусните светски изневерувачи откриваат како да швалерисувате на страна, а никој никогаш да не ве фати на дело.Корисниците на популарниот портал за дискретни вонбрачни афери AshleyMadison во анонимната анкета открија некои од своите трикови за успешно неверство, без партнерот да ги открие. Еве кои се тие:
За некои работи – ниту збор
На личноста со која имате афера не и кажувате ништо за себе и приватниот живот. Што помалку детали знае за вас, тоа подобро. Особено не ја кажувајте адресата, бројот или местото кај што работите.
Бирајте локација
Најдобро е да се опуштите во секс шема со личност која ниту живее ниту работи во областа кај што живеете вие или работите.

 
Сокријте ги доказите
Карминот на крагната, мирисот на туѓ парфем, влакна на сако или во автомобилот, или пак кондоми во женската чанта, заборавени гаќички, размачкана шминка. Сите овие ситници ќе ве откријат кај партнерот
Внимателно со технологијата
Заборавете на комуникација по мејл, телефон или фејсбук. Најдобро е да имате посебен број за вашата љубовница или љубовник. Ако не можете така, тогаш постојано бришете ги пораките и листата на разговори.
Не се менувајте
Ако сте пронашле љубовник/ца немојте да почнете да правите драстични промени во својот физички изглед, или да почнете одеднаш да се средувате. Исто така, внимавајте на своето однесување.

Заштита на прво место
Употребата на кондом е нешто што мора да го правите! Најлош начин да ве откријат е преку некоја сексуално пренослива болест или пак непланирана бременост.
Чиста сметка, долга љубов
Ништо не плаќајте со картички. Ни излегувањата, ни хотелските соби, ни подароците. Само кеш и ништо друго. Сметките не собирајте ги за наградни игри, туку веднаш фрлајте ги!
Не изневерувајте!
И покрај сите мерки на внимание, секогаш постои 1% шанса вашата љубена личност да ве фати во неверството. Единствен совет кој и најискусните брачни немирковци можат да ви го дадат е да не го правите тоа.Корисниците на популарниот портал за дискретни вонбрачни афери AshleyMadison во анонимната анкета открија некои од своите трикови за успешно неверс

loading...
Loading...