Водителката Ана Михајловски итно оперирана од тумор

Loading...

Ана Михајловски напипала израсток меѓу нејзините гради и пазувите поради што итно отишла на лекар каде и е утврдено дека мора веднаш да се отстрани таа маса. На водителката туморот и е изваден пред 10 дена на Институтот за онкологија и радиологија во Белград, а по операцијата го добила и хистопатолошкиотНа водителката туморот и е изваден пред 10 дена на Институтот за онкологија и радиологија во Белград, а по операцијата го добила и хистопатолошкиот наод и откриено е дека туморот не е малиген.
-Можам само да кажам дека Клиниката за онкологија има најдобар и најпрекрасен персонал на светот. Неколку доктори таму спасуваат животи со таков жар и насмевка што немам зборови. А за сестрите и да не зборувам, прекрасни се. Иако имаа премногу работа, секогаш се на услуга на пациентите, раскажа Ана Михајловски за „Хит“ кој пренесува дека Ана, кога дознала дека во прашање не е опасен тумор, плачела од среќа.

loading...