Водителот Огњен Амиџиќ ОТКРИ како ја освоил својата жена!

Loading...

Шармантниот Огњен ги открива своите освојувачки вештини.Познатиот водител и пејач Огњен Амиџиќ откри дека со неговата сопруга Данијела Димитровски се запознал баш во неговата емисија. Потоа се сретнале во Америка и сфатил дека мора да ја освои.
-Таа од првиот миг ми беше комплетно совршена. Сe во пакет. Нема ништо подобро од тоа. Штом помислив дека мора да биде моја почнав да правам една напивка, која во првата пригода и ја сипав во пијалакот и ете – моја е, на шега изјави Огњен.Познатиот водител и пејач Огњен Амиџиќ откри дека со неговата сопруга Данијела Димитровски се запознал баш во неговата емисија. Потоа се

loading...
Loading...