Војната продолжува: Кристина повторно удри по Емина!

Loading...

Кристина го искористи Фејсбук за да го каже мислењето за Емина. Но исто така Емина преку Твитер и врати на ударот.
Пејачката изјави дека во текот на целото натпреварување давала мислење исклучиво само за своите колеги  и за натпреварувачите, за што е ангажирана.
Таа додава дека нејзината колешка Емина наивно реагирала на искривените написи во медиумите, па нејзиниот одговор бил сочен, а Емина целата приказна ја зачинила со порака на Твитер…

 
„Драги мој фанови, ве молам не пишувајте лоши работи за Кристина, без оглед на се ние сме ангажирани на заеднички проект. Нејзиниот начин не е мој.“
„Без оглед на што? На моето професионално мислење за начинот на кој го води Харис? Или на мојата изјава која ја пренесоа медиумите? И да колешката е во право. Мојот начин не е нејзин. Мојот начин е директен, искрен и неоптоварен со желбата на сите“- изјави Кристина.  Но исто така Емина преку Твитер и врати на ударот.
Пе

loading...
Loading...