„Волшебна Нова Година 2015“ официјално се отвори вчера вечер

Loading...

Волшебна Нова Година 2015 официјално се отвори вчера вечер, во парк Жена Борец со распеаната елка и хорот Злата Мегленска.Новогодишниот маркет, Детското волшебно катче без воодушевување за сите присутни. На отварањето присуствуваше градоначалникот на Град Скопје, господинот Коце Трајановски.
Новогодишната авантура продолжува и денес, Новогодишниот маркет почнува со работно време од 11 часот, а музичката програма од 16:30 часот ( Чил Плеј и дј Снежана ), Театарот за деца и младинци, Хорот Златно Славејче како и хорот при МКЦ.
Ве покануваме со Вашите колеги на after work party со топло чајче и греано вино, дечињата донесете ги да се забавуваат, едноставно повелете на опуштена новогодишна забава во парк Жена Борец.
Новогодишниот маркет, Детското волшебно катче без воодушевување за сите присутни. На отварањето присуствуваше градоначалникот на Град Скопје, госпо

loading...
Loading...