Волшепство од светулки и музика

Loading...

Македонски Телеком заедно со Град Скопје креираа неповторлива новогодишна магија во паркот Жена Борец.Од вчера скопјани можат да уживаат во специјално декорираниот парк, да ги слушаат хоровите на „Златните славејчиња“, „Злата Мегленска“, хорот при МКЦ и „Поточиња“, со своите најмали да ги проследат детските театарски претстави и да пробаат печени колачиња, вина, рачно подготвена чоколада, германски вурст (колбас) и топли костени.
Глетката и доживувањето се магични…
Од вчера скопјани можат да уживаат во специјално декорираниот парк, да ги слушаат хоровите на „Златните славејчиња“, „Злата Мегле

loading...
Loading...